A Solid Foundation Contest Hadiah utama melebihi RM600, 000! Untuk di menangi dari Mamil Gold.

Sticky Post 48 Hours
Salam n Hai ibu-ibu , Alhamdulillah sebelum ni saya bercerita anak saya dah minum susu Mamil Gold kan so nak cerita sikit lah perkembangan nya. Perkembangan anak saya semakin memberangsangkan sihat ceria … Lega mak-paknya kan .. seronok tengok anak-anak membesar dengan sihat .. selain dari suka tengok anak-anak kita sihat masa depan tak di lupakan juga ye tak ?

Dalam majalah wanita baru-baru ni ada terbaca satu contest dari Mamil Gold kan , korang ada tak baca ..selain tu dalam paper the star pun ada jugak … ni saya attached kan sekali lah tuk korang tengok ..

Mamil Gold
Mamil Gold

Ada contest simpanan untuk anak-anak hadiah utama RM600.000 lak tu … banyak beb!

Hadiah utama RM50,000 akaun simpanan untuk anak-anak kita ,

Hadiah bulanan 5 x RM 10,000 akaun simpanan juga untuk anak-anak kita ,

Hadiah mingguan pun lumayan gakssss..

  • Hadiah pertama 2 x RM 5,000 akaun simpanan ,
  • Hadiah Kedua 3 x RM 1,000 akaun simpanan ,
  • Hadiah ke tiga 20 x RM 500 akaun simpanan ,

Perghh tak mau ke korang ??? Contest period starts from 1st September to 31st December. Ni kalau saya masuk boleh tambah savings anak-anak ni … Lambat lagi nak tamat tu .. boleh ler join juga..
Korang kena tengok risalah ni , ada kupun RM5 ringgit untuk pembelian Mamil Mama atau Mamil Gold Step 3 di carefour (Tempat saya reronda dengan anak-anak tu .. biasaaa….)
Heee so far , saya memang suka dan berpuas hati dengan susu Mamil Gold nih , nak juga try tuah untuk masuk Contest ni kot-kot menang ..seronok juga .. RM50,000 hadiah utama tu siapa nak bagi free2 jerk ye tak ?
Jom join korang .. kalau ada antara korang menang leh share dengan puanbee ahaksss… joke je k!.
Ingat last period 31st December lambat lagi boleh lah mula join pelan-pelan jampi sikit2 ke ahaksss….

Pssttt : Dumex dah ada pun pemenang mingguan dan bulanan bagi bulan September , sapa yang bertuah tu erk ? so siapa yang ada join contest ni apa lagi Log On lah Website Dumex untuk tengok kalau korang bertuah. Selain tu Dumex Careline akan hubungi korang by phone jugak , sila lah melekat di telefon memasing ok..

A Solid Foundation Contest Hadiah utama melebihi RM600, 000! Cepat ! sertainya sekarang 🙂

Kalau suka tekan button share tu yek ! kongsikan dengan ramai lagi ibu bapak 🙂

28 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *