Posted in Uncategorized

Penting ke melatih anak ke tandas sendiri a.k.a potty trained ?

Ermm topik , Adakah penting melatih anak ke tandas sendiri a.k.a potty trained ? terlintas di fikiran nak tulis. Selepas ada orang…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Pageview sebulan blog Puanbee.com

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Giveaway – Menang Gold Coin 0.5g akan tamat

Assalamualaikum dan hai. Wahhh pejam celik dah pun sampai 30 / 5 / 2016. Iaitu tarikh tamat giveaway menang gold…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Sambutan hari guru 2016 #LAILA7YEARS

Allhamdulillah , cikgu kirimkan gambar dan video anak yang buat persembahan untuk Hari Guru pada tahun 2016. Laila .. dah…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Sakit mata merah , gatal dan bengkak

Semalam terasa gatal sebelah mata. Terasa ada benda dan ber air sedikit di mata ini , Ku ingatkan termasuk habuk…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Sahabat, bila malam Nisfu Sya'ban?

Sahabat, bila malam Nisfu Sya’ban? Mudahnya macam ni; Sabtu 21/5/2016 adalah 14 Sya’ban. Ahad 22/5/2016 adalah 15 Sya’ban. Jadi malam Nisfu Sya’ban itu ialah…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa.

Scroll facebook nampak kawan share tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa. Terus niat nak tulis letak di blog…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Happy Aniversary – 13 years to me.

It hurts so much  Not to have you by my side  Not to be around you  Not to be with…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Tips agar baju wangi tahan lama dan lembut hanya dengan cuka dan softener biasa

Saya nak share tips cuci baju guna softener murah je tapi bau nya semerbak , tahan lama dan kain super…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Hari jadi Husna dan Damia

Zaman kegawatan ekonomi ni kita buat sekali jerrr . Hari jadi husna lambat lagi 26/5 tarikhnya. Tapi di sebabkan hari…

Continue Reading...